dilluns, 14 de març del 2011

IBI GRIS. 
MAITE PARRA QUE DRET TENIES A TALLAR ELS PUTOS ARBRES??


Perquè collons has llevat els arbres del polivalent? 
Tot el mon sap que abans de les eleccions els pobles inicien les obres que donaran serveis al poble, amb quatre anys de retràs. Tots sabem que les promeses dels polítics (i més dels polítics del PP a Ibi i València) son falses i únicament serveixen per enganyar a la gent i traure vots. Tots sabem com funciona (de mal) el sistema polític a l'actualitat, tots veiem com destrossen llocs als que teniem estima per interessos polítics i econòmics...
Però que culpa tenien els arbres del Mseyop?
Veiem com ens han arrancat una de les poques zones verdes que hi havia al centre del poble per posar-hi una barana metàl·lica que trenca l'estètica del lloc....
Veiem com Maite arranca els arbres quan se l'hi passa pels ous i com desfà el poble, al que ja només li queda ciment.


Poc a poc Ibi va deixant de ser un poble amb cultura i tradició per fer-se una ciutat dormitori; una ciutat plena d'obrers en la que el PP té majoria absoluta...feliç contradicció!


Pot ser veritat que la gent pense que està parada per culpa de ZP...es clar; la banca, les grans empreses (les que en aquesta època de crisi guanyen més i més que mai), la corrupció (que al País Valencià s'emporta milions i milions d'euros de les arques públiques) no tenen res que vorer.... Esteu molt enganyats!


Si la gent no reacciona ja s'apanyarem com pugem...cada poble té el que es mereix!? 




Vinyeta realitzada per Fefeto al bloc de Basseta, el qual vos anime a mirar, ja que ell si que realitza una bona i correcta crítica de les noticies del poble,en especial de aquest tema dels arbres del polivalent.
www.basseta2007.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada