dimarts, 12 de juliol del 2011

EL GAV BOICOTEJA LA PRESENTACIÓ D'UN LLIBRE A VALÈNCIA


El GAV (Grup d'acció valencianista), grup regionalista valencià i espanyolista d'extrema dreta boicotejà la setmana passada la presentació d'un llibre a l'Fnac de València. 
El llibre era presentat per Vicent Flor, mestre de la Universitat de València, i es titulava "noves glòries a Espanya", el qual tracta el tema de la catalanofòbia al País Valencià.


El polèmic representant d'espanya 2000, Jose Luis Roberto ("El Coixo") va estar allí com apareix en la fotografia, si coneixeu més al voltant d'aquest home sabreu que  a demés de lider del partit ultra, és un proxeneta, un narcotraficant i un mafiós en tota regla, tot el que en principi va en contra dels seus ideals, en principi...


El que també va estar present va ser Sentandreu, el lider de l'extingit partit d'ultra dreta Coalició Valenciana que va desapareixer en vista dels pèssims resultats a les ultimes eleccions. Aquest va acabar detingut i esposat per la policia.
També dir que la policia va tardar mig hora en aplegar i que aquesta agressió feixista, com sempre, ha quedat impune. Grups com Compromís han denunciat l'acció i si que demanen justícia.


Per vore més imatges: Punxeu ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada