dilluns, 11 de juliol del 2011

LA FONT ROJA NO ES TOCA!


El nou Ajuntament d'Alcoi (format per PSPV, Compromís i EU) va decidir la setmana passada suspendre tots els projectes per fer un hotel al Parc Natural de la Font Roja que el PP hi havia començat en la passada legislatura.
La Colla Ecologista "La Carrasca" d'Alcoi valora molt positivament aquesta decisió que respecta la voluntat dels ciutadans així com el patrimoni històric i ecològic de la ciutat i del Parc Natural, el qual també ens aplega a Ibi.
Al nostre poble Basseta (portaveu de EU) ja va fer un escrit al Ajuntament d'Alcoi on expressava la seua oposició al projecte.


Ara és la Plataforma oposada al projecte del hotel la que proposa alternatives d'us per aquest espai i es reuneix en assemblea per a tractar els punts que seran presentats el 13 de setembre als representants locals d'urbanisme,   Medi Ambient i Patrimoni Històric.


Des de aquest bloc també mostrem la nostra satisfacció amb aquesta decisió que deixava en mans dels polítics la possibilitat de destrossar la nostra serra i el nostre patrimoni!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada