dijous, 21 de juliol del 2011

LA PROVINCIA ES MOVILITZA CONTRA L'ALTA TENSIÓ

Recordem que aquest dissabte hi ha una marxa protesta per la construcció d'una linea d'alta tensió al Cabeçó d'Or, muntanya de l'Alacantí que vols ser travessada per aquestes torres destruint així aquest paratje natural de la provincia. La marxa és aquest dissabte a les 11:00 del matí en les Coves de Canelobre (Busot).

El divendres 29 (19:00h) a Albaida i haura una xerrada a l'ateneu l'Estació pel mateix tema, el negatiu impacte ecològic i paisajístic que les linies d'alta tensió produïran en les Comarques Centrals atravessant punts de important valor com la Font de la Coveta (riu Vinalopó).

A les pedanies d'Alacant del Rebolledo i l'Alcoraia també preparen una protesta per les torres que volen pasar pel seus pobles, posant en perill a la fauna autòctona de la zona. Les veins d'aquestes localitats també han mostrat el seu desacord i preparen una protesta.

Estes convocatories demostren que a Alacant no deixem que ens lleven la serra tan facilment, que empreses sense escrupuls com Iberdrola no tenen el poder de desfer les nostres parajes naturals per obtindre diners a gran escala sense que ningú diga res.
Ja estem fart de que aquestes multinacionals es lucren sense pensar en les conseqüències!

1 comentari: