diumenge, 3 de juliol del 2011

REVOLTA GREGA


Als mitjans de comunicació del nostre territori no es veu la veritat al voltant de les revoltes greges; i es que la violència que allí s'està produint està justificada ja que els plans d'ajustament aprovats posen les coses encara més dures per a les persones amb baixos salaris, mentre que els bancs o el comerç militar no veuen afectades les grans partides de diners públics que reben. 
I es que desprès de una època amb polítics corruptes, i un actual govern que no és capaç de donar eixida a les propostes dels treballadors, un govern que conta amb un deute que correspon al 150% del PIB i que no té més remei que xuplar-li els collons a Merkel i tota la colla de falsos europeistes, la cosa és com per revelar-se.


Mentre als diaris i noticies només es criminalitza la violència urbana que allí s'està produint per no ser aquesta la forma de posar solució a les coses, ací deixem un vídeo per vore com actua la policia, la qual a rebut ordres de posar fi a les revoltes amb els mitjans materials i humans que hi tinguen a la mà.
Mireu com la policia (braç armat dels polítics) llança pedres i trossos de marbre contra els manifestants (29 de juny, 2º dia de vaga general).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada