dimecres, 3 d’agost del 2011

ELS DESGRACIATS I DESGRÀCIES DEL PP AL AGOST


UNA REGIDORA DE MANISES SE'N VA A MITAT DE PLE PER VORE "SÁLVAME"


La regidora del PP de Manises (València), Noemí Martínez, se'n va anar quan només havia passat un hora des del començament del ple (que era el segon per a ella) per agafar un bus que la duria al plató de tele5 on anava a gravar-se el programa al qual ella assistiria com a públic.
Aquesta és la regidora de Benestar Social i sèptima tinent alcalde de aquest ajuntament; a la imatge es pot apreciar la seua cara al programa aquell dia.

La crítica a aquest programa i a tota la merda de programació que la gent veu la deixarem per altre dia, ara sí, per a la encarregada del Benestar Social d'un poble, açò son valors ètics i socials?


EL PP REBUTJA QUE FRANCO DEIXE DE SER L'ALCALDE HONORÍFIC DE VALÈNCIA


El ple de l'Ajuntament de València va rebutjar el darrer divendres retirar el títol d'alcalde honorífic de la ciutat al dictador Francisco Franco, títol que va ser-li concedit l'any 1939.


Compromís havia presentat una moció per retirar-li aquests honors que va comptar amb els vots de PSPV i EUPV, però el grup del PP, que compta amb majoria absoluta al consistori, ho va rebutjar. Segons el tinent d'alcalde Alfonso Grau va justificar la posició del PP assegurant que "no es pot retirar una cosa que ja no existeix" perquè amb la mort de Franco fa 35 anys i escaig "ja va deixar de ser alcalde honorífic", el mateix argument amb el qual el 2009 els populars ja van rebutjar una moció similar.


LA GENERALITAT ADJUDICA VACANTS DE VALÈNCIA A MESTRES SENSE CAPACITACIÓ LINGÜÍSTICA

STEPV (Sindicat dels Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià) denuncia que la Conselleria d'Educació ha eliminat el requisit lingüístic per als docents de les línies de valencià a l'assignació de places · Docents sense capacitació han passat al davant dels que sí la tenen

Diuen que s'ha adjudicat vacants interines catalogades en valencià a professorat interí que no té la catalogació. El sindicat ja va advertir l'administració de l'errada abans de la publicació dels llistats definitius, però la Conselleria els ha publicat sense canvis. 
De les més de 4.000 places ofertades, Educació ha eliminat el requisit del coneixement del valencià de les 258 vacants que estan catalogades en valencià (7%) i que per tant pertanyen a línies educatives que s'imparteixen en valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada