dijous, 29 de setembre del 2011

PP D'ALGEMESÍ: "FRANCO ERA BONA PERSONA".


Aquest tipo és l'alcalde d'Algemesí, Vicent Ramon i Garcia, del PP.
Açò és el que aquest falangista retrògrad ha dit en una troba de dirigents del partit a la Ribera Alta: "El 20-N és una data històrica perquè hi han mort grans persones...".

Per qui no ho sàpiga, el 20-N de 1975 va morir Franco, el dictador que ens va governar autoritàriament juntament amb el seu règim durant més de 35 anys (i que en certa part encara ens governa per culpa de gent com aquesta). Un governador que no fou triat pel poble, i que enderrocà al govern legítim que en aquella època hi havia per la força, enfrontant un mateix poble entre ell. 
Un home que va autodestruir Espanya i tots els seus territoris, militaritzant-los i reprimint-los, creant una autarquia que provocaria un profund endarreriment respecte de la resta de països europeus, els quals van anar industrialitzant-se i desenvolupam-se. Així vam anar quedant-nos tancats de portes al món i ens vam convertir en una illa subdesenvolupada dins d'una Europa industrial que cada vegada creixia més; així vam passar a ser uns ignorants: amb tots els artistes, escriptors i intel·lectuals morts o a la presó i amb una educació manipulada per un règim militarista i ultra-cristià.

Personalment, i després del que he argumentat, gent com aquesta no es mereix ser votada al segle XXI, no es mereixen ser polítics guanyadors. Perquè segueixen guanyant? Tal volta hi ha una majoria que pensa com aquest tio? Doncs això pot significar que arribat l'hora de lluitar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada