dimarts, 20 de desembre del 2011

PEPEROS FALANGISTES

Altre cas més de falangisme per part d'una institució pública s'ha donat a Santoña (Cantabria), en aquest cas, per part d'una alcaldessa del PP.
A aquest poble governat pel Partit Popular, en coalició amb el Partit Regionalista Cántabro i Movimiento Falangista, es va fer un homenatge a Carrero Blanco (d'on era natal), al qual va acudir l'alcaldessa per donar un discurs.

En l'acte hi havien banderes anticonstitucionals d'Espanya amb l'àguila i també banderes de Falange; també hi ha que dir que el lloc triat per l'acte fou el monument que Carrero té en la seua memòria a la ciutat, un monument que ja té la seua polèmica. Aquesta polèmica ve servida pel regidor de Falange, el qual va dir públicament que tenia una escopeta carregada amb cinc dispars a casa, i que no dubtaria en usar-la si algú amenaçava el monument.
Doncs en aquest ambient és on el partit popular va rendir homenatge a l'home que va ser Vicepresident i President del govern espanyol durant el franquisme.

Una vegada més, membres del PP mostren el seu afecte cap al franquisme i les seues figures alhora que el menyspreu cap a la Memòria Històrica. El dia següent a aquest acte, el President de Cantabria (també del PP), va mostrar el seu suport a la seua companya de partit, argumentant que només estava homenatjant a un home que defensà els interessos del seu poble.

1 comentari:

  1. Espanya encara està plena de cavernícoles sense cervell.
    http://www.youtube.com/watch?v=TIO3oBPyp6w

    ResponElimina