diumenge, 26 de febrer del 2012

FEIXISME, POLICIA I VIOLÈNCIA

Violència policial i amenaces de l'ultradreta són les repercussions feixistes a les manifestacions que s'han succeït aquesta setmana a València:
El dimecres passat, fonts del professorat de l'IES Lluís Vives van confirmaren que reberen dues cridades del grup de porcs violents España 2000. A les cridades amenaçaren pares, alumnes i professors amb apallissar-los, i digueren que "La faena inacabada a la comissaria l'acabarem nosaltres fora". Avisaren amb que anirien grups i que apallisarien a qualsevol, que anirien amb molts cotxes i que acabarien amb la feina que la policia es deixà per fer.
Al mateix temps, surt a la llum la bona relació entre el cap de la policia de València, Antonio Moreno, i la porcada España 2000. Al pareixer, i segons revela el setmanari "Directa", Moreno mai ha amagat la seua afinitat amb Jose Luís Roberto, cap d'Espanya 2000 i conegut proxeneta.

També hi ha que lamentar les agressions que tres joves (una xica i dos xics) patiren el dimecres a la nit quan tornaven cap a casa des de la manifestació que els portà a la seu del PP. Els agressors, com no, policies nacionals.
La manifestació ja estava terminada i els tres tornaven cap a casa, de sobte se'ls parà al costat un furgó del qual baixaren sis o set policies; aquests atraparen als joves i els apallissaren. 
A un dels xics el tiraren amb molta força contra la paret, li posaren la caputxa per dificultar-li la respiració i que no veguera res, i l'apallissaren a porrades i puntades, ell mateix relata que li pegaven als testicles i la cara. El jove acabà amb el llavi trencat, el cos fet pols i les costelles molt dolgudes, costant-li molt respirar. 
A l'altre xic també l'apallissaren i li furtaren el mòbil i una sabata. A la xica, de 18 anys, l'agafaren amb força dels braços i els cabells perquè no es moguera mentre els altres acabaven la pallissa.

Després de la pallissa, la policia cridà a una ambulància que els duria al Clínic però els joves s'hi negaren perquè sabien que la policia estava entrant a l'hospital per agafar i amagar els parts mèdics dels agredits que hi entraven a aquest hospital.

Tot pareix un malson però no ho és, són homes amb la capacitat legal de apallissar. I amb un salari públic!

A.C.A.B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada