dilluns, 12 de març del 2012

COL·LABORA A LES FOGUERES COMBATIVES 2012

Carta enviada per les Comissió Xustera:

"VINE A LES ASSEMBLEES I/O COL·LABORA AMB EL LLIBRET!!

Enguany volem elaborar un artefacte. Un d’eixos perillosos, volàtils, una ferramenta ben esmolada. D’eixos que deurien estar prohibits.
El llibret d’enguany volem que esclate a les mans del lector, volem que rebente el teu cap i que l’ona expansiva aplegue fins l’Ajuntament, tombe el casino, capgire el iot d’Ortiz en alta mar (si pot ser amb polítics i ex-alcaldes dins), alce les faldilles a la Bellea del Foc i ens desperte a tots del menfotisme en el que estem sumits fins i tot ara.

Però necessitem la teua ajuda. Enguany, els becaris dels que disposàvem amb el nou conveni universitari “a galeras” per a la realització de la feina bruta, ens els ha furtat Camps per a la redacció de la seua tesi
doctoral. I llavors la resposta vingué als nostres caps: Ana Botella!. Sí, sí, l’alcaldessa de Madrid, eixa que ha formulat la solució als problemes en temps de crisi: el voluntariat. 
I és de veres, perquè pagar per una cosa que pot fer la gent de bades? així va el país!.
Dit i fet!.

Aquesta és ni més ni menys, la carta per convidar-vos a participar en el llibret de les Fogueres Combatives 2012. Feu les vostres aportacions, en el format que us done la gana (caricatures, vinyetes, articles, cançonetes, poesies...), i feu-nos-les aplegar a foguerescombatives@gmail.com . Teniu de plaç fins al 15 d’abril!!

Gràcies per ajudar-nos a mantindre el 7é any d’aquestes festes alternatives que són les Fogueres Combatives.
Comissió Xustera 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada