dilluns, 21 de maig del 2012

CAU AGÜERA!!

Fa poquet publicàrem una entrada amb el títol "Acusació contra els invencibles" referint-nos al escàndol polític que assetja la cúpula del Partit Popular local, on s'acusa a l'alcaldessa i al tinent alcalde Miguel Àngel Agüera de tindre comptes milionaris a Suiza fets amb diners públics extrets d'empreses d'adjudicació d'obra pública. A Mayte P...rra se li atribueixen 1,3 milions d'euros, a Agüera 1,2 milions.


Bé, doncs pareix que Agüera ja ha guanyat prou diners, i ara que la cosa comença a posar-se calenta a decidit deixar el seu càrrec, com no, desmentint totes les acusacions i dient que ho fa pel bé del partit. Sembla haver sentit açò alguna vegada abans, no? Un regidor/a del PP d'Ibi que té que dimitir pels escàndols però que se'n va desmentint-ho tot i escudant-se en la bona salut del partit. 
Sí, aquesta història ja l'hem sentida, pareix que siga interminable. Només hi ha una diferència, que al principi només afectava a les més mediocres del partit, mentre que ara comença a afectar als "invencibles". 
Ja només quedes tu Mayte. Serà capaç d'aguantar fins al final o les baralles a les Corts acabaran abans amb ella?


Ací deixem el patètic comunicat públic que Agüera fa per presentar la seua dimissió:
“Habida cuenta de las presuntas denuncias falsas y presuntas calumnias vertidas tanto por Felicidad Peñalver como por mi expareja, la primera por venganza personal y la segunda sencillamente porque busca dinero, y con la intención de no perjudicar a mis compañeros del PP, quienes están realizando un entregado e ilusionante trabajo por Ibi, he decidido presentar mi dimisión. Animo a que continúen todos ellos y a la alcaldesa, Mayte Parra, con la labor que les encomendó Ibi y que tanto crecimiento están consiguiendo para nuestro pueblo, transformándolo como nunca se había hecho y consiguiendo inversiones como nunca se habían visto. Con el tiempo y al final de las investigaciones, se demostrará la falsedad de las acusaciones hacia mi persona y que todo esto responde a una conjura de Felicidad Peñalver y mi expareja”.

1 comentari: