dilluns, 16 de juliol del 2012

ELS TREBALLADORS DE CANAL 9 OKUPEN L'INFORMATIU EN DIRECTE

Un grup de treballadors de RTVV a okupat el plató dels informatius de Canal 9, impedint que la sessió de migdia es puga emetre. Han entrat amb un megàfon advertint que lluitaran per mantenir una televisió pública per als ciutadans, i per dir que ells com a treballadors sempre han defensat una televisió en valencià, plural i sense el control dels governants.

Ho han fet en senyal de protesta després de conèixer que la direcció de l'empresa pública té previst acomiadar mitjançant l'ERO (expedient de regulació d'ocupació) a quasi 1.300 treballadors dels 1.700 que hi han, el que equival al 76% de la plantilla.

Per entendre el que està succeint a RTVV hi ha que tenir en compte la nova llei de l'estatut d'aquesta empresa que va ser aprovada a les Corts la setmana passada, la qual permetrà franges de programació privada i l'elecció del director i del Consell d'administració per majoria absoluta a les Corts. Açò significa que el PP podrà canviar la cúpula directiva quan li vinga en gana.

Així RTVV es suma al projecte de control i censura dels mitjans de comunicació públics que el PP està desenvolupant arreu de l'estat espanyol. El mateix projecte que la setmana passada també va afectar a RTVE i que deixarà a Ràdio Nacional sense Toni Garrido i uns quants personatges crítics més.

El que el govern no vol que s'escolte no s'escoltarà! Ja podeu agafar-se mitjans contra-informatius perquè la censura aplega per tothom, sobre tot per als més ignorants i amb menys capacitat d'auto-crítica...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada