divendres, 31 d’agost del 2012

NOVA CENSURA DEL PP: CANCEL·LEN 'CARNE CRUDA' DE RÀDIO 3

Una vegada més el PP i el feixisme ens tornen a mostrar la urpes de la censura i la repressió mediàtica.
El programa que s'emetia tots els dies de la setmana al migdia des de fa 3 anys a segut cancel·lat per la nova direcció de RTVE, direcció que el PP va canviar no fa massa per poder controlar el que arriba a les orelles de la societat. Aquest programa presentat per Javier Gallego va duplicar el nombre de seguidors i també era el més seguit de RNE al Facebook.

Crític amb els polítics, els corruptes, els banquers, la monarquia, el Vaticà, la falsa democràcia i tants altres temes que cremen a la dreta, el programa no ha pogut sobreviure a l'ona de censura mediàtica que el govern a emprés.
Des de la direcció s'argumenta que no hi han diners per mantindre el programa i que no es tracta de motivacions polítiques, motius poc creïbles després d'haver rebaixat el 20% del sou al presentador i de tots els col·laboradors fa uns mesos. Motius poc creïbles després de veure com la nova direcció a pres mesures que han tirat al carrer a presentadors com Toni Garrido, Pepa Fernandez o Juan Ramón Lucas, altres veus crítiques amb els problemes socials, econòmics i polítics que viu la societat.

El PP dóna una vegada més un colp de gràcia a la cultura (aquest programa estava molt ben elaborat, dels que costa trobar, i dels que donaven pes i prestigi a la ràdio pública). Ara ja només podem fer dos coses, o eixir als carrers a rebel·lar-nos, que no pareix massa probable, o veure els bous el dimecres a la 1 de TVE, que després de 6 anys sense tortura a la televisió pública tornen a ser retransmesos.

1 comentari: