dimecres, 21 de novembre del 2012

FEIXISTES QUE ES FAN PASSAR PER ESTUDIANTS

A la passada vaga estudiantil van aparèixer a la universitat de València un grup de feixistes espanyolistes que volien rebentar la feina que els diferents col·lectius havien organitzat per tal que la convocatòria de vaga contara amb el màxim seguiment possible.

Aquesta gent es fa anomenar "Respuesta Estudiantil, el mañana nos pertenece" i no són més que quatre panderoles que campen per la universitat intentant increpar als estudiants més crítics i actius per tal d'imposar la seua propaganda en favor del sistema, ja que ells,  pensaven que aquest dia el dret a assistir a classe anava per damunt del dret a fer vaga. 
Ells mateix foren els que obriren portes traseres de les facultats okupades per tal de permetre l'entrada a classe dels alumnes que ho desitjaren, i així intentaren rebentar els esforços de la resta de col·lectius i sindicats estudiantils.
Aquesta acció no demostra res més que una gran manca de consciència social i solidaritat, posicionant-se en favor de la privatització i les seues formes, no mostrant-se en contra de les mesures que el porc de Wert imposa sense escoltar al poble i sense fer cas de les necessitats de les institucions docents.

La passada vaga general aquesta gent van tornar a aparèixer sense tindre cap repercussió, intentant increpar de nou als altres col·lectius sense cap èxit. I és que aquesta mena de agrupacions no tenen cap base sòlida que defendre o per la que lluitar, convertint-se la majoria dels casos (com és aquest) en gossos dels sistema, passant a formar part de la lluita anti-social i anti-popular que els governs actuals practiquen.

Només demanem que ells mateix reflexionen (ja suposem que la majoria no saben que és raonar i que aquest paràgraf no tendrà cap sentit) si la postura que adopten davant les vages i altres protestes és correcta. Si de veritat pensen que rebentant les protestes estudiantils organitzades per col·lectius diversos aconseguiran alguna cosa positiva per a ells. 
Si de veritat una propaganda plagada de banderes d'Espanya (que no tenen cap sentit a aquest context) i frases com "Zona anti-piquetes", "por del derecho a ir a clase" en contradicció amb "Si a la huelga, no a la coacción"  aconseguiran un triomf per als estudiants i una crida als polítics per tal que atenguen les seues reclamacions...

FÓRA FEIXISTES I PORCS IGNORANTS DE LA UNIVERSITAT!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada