dilluns, 5 de novembre del 2012

INTENT DE CENSURA SEMITA A "KAOSENLARED"

La coneguda pàgina de contra-informació Kaos en la Red tenia els seus servidors a Alemanya però els ha tengut que menejar a Suècia, el canvi podria ocasionar errors de connexió durant el dia de hui.

Aquest canvi es deu a la censura que els servidors bàvars han exercit sobre la web deixant-la sense cobertura online, tot per negar-se a esborrar uns articles publicats al 2009 sobre Israel (durant la Guerra de Gaza), els quals han segut denunciats per una associació en defensa d'aquest país genocida.
L'associació pro-israelí amb seu a Catalunya s'anomena "Association of Friends of Israel in Catalunya" i conta amb una web pròpia (afi-cat.org) que redirecciona al portal del Ministeri d'Exteriors Israelià.

El govern alemany segueix rallat amb les expressions d'antisemitisme per estar lligades als moviments neo-nazis i la part més oscura de la seua història. Però el que no pareix conèixer és com Israel està exercint un colonialisme genocida sobre Palestina, i com alguns moviments pacífics europeus com "Rumbo a Gaza" estan sent atacats violentament pel seu exèrcit, amb vaixells d'ajuda humanitària abordats, activistes morts, empresonats i vetats al territori de per vida.

Si voleu més explicacions al voltant del tema ací teniu l'enllaç a KaosenlaRed on ho expliquen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada