dilluns, 14 de gener del 2013

DETENCIÓ D'UN MEMBRE D'ENDAVANT A VALÈNCIA

La policia nazional espanyola a detingut aquest matí un membre d'Endavant-OSAN quan anava a treballar. Pareix ser que el motiu ha segut la participació a la passada vaga.

Aquest cas és suma a la llista de repressió cap a independentistes i anti-capitalistes per part de l'estat amb l'objectiu d'atemorir i reprimir la població després de la vaga que va tindre lloc  fa 2 mesos.

Solidaritat amb aquest nou cas d'abús polític! Anirem penjant els actes i mobilitzacions que és fan en suport al company:

Hui (14 gener) a les 12h. a la porta de jefatura:
La policia ha identificat a tots els assistents, de camí cap a casa alguns assistents han segut registrats a meitat de carrer.
Penjem imatge de la concentració, més informació: L'Accent

Comunicat al voltant de l'estat del detingut a dimecres 16 de gener:
El nostre company va passar més de 10 hores als calabossos, sense ni tan sols poder menjar. S'enfrontava a una acusació de danys i desordres, càrrec pel qual va prestar declaració davant la jutgessa, que va ordenar el seu alliberament sense fiança. En poc més de 24 hores, l'advocada de l'encausat ens va informar del que ja sabíem, el cas no tenia consistència i quedava arxivat.

[...] Per últim volem informar que estudiarem les accions pertinents -a diferents nivells- per denunciar aquesta detenció política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada