dijous, 30 de maig del 2013

MANIFEST PER L'ALLIBERAMENT DELS 5 ANARQUISTES DETINGUTS A CATALUNYA

El passat 15 de maig, l’Estat ens va mostrar la cara més dura de la repressió en un operatiu dirigit per Santiago Pedraz, jutge de l’Audiència Nacional i conegut com el «nou Garzón». Yolanda, Sílvia, Joan, Xabier i José; 5 anarquistes foren detinguts a diversos pobles de Catalunya, acusats d’haver comés delictes de pertinença a grup terrorista, enaltiment del terrorisme, captació i adoctrinament, etc. A continuació, el jutge va dictar l’ingrés en presó preventiva en FIES 3, és a dir, en un règim especial amb les comunicacions intervingudes, amb la tortura psicològica que tot açò suposa.

Així mateix, a més d’emmarcar intencionadament aquest operatiu dins tot allò que ells anomenen «terrorisme», els mossos d’esquadra van irrompre a l’Ateneu Llibertari de Sabadell per a efectuar un registre, destrosses i sostraccions de material. No podem girar el cap i permetre que l’Estat segreste 5 persones d’aquesta manera, com tampoc podem deixar que pose les seues mans als espais alliberats.

Sabem que aquesta operació s’emmarca dins una campanya de criminalització i repressió de totes aquelles que volem acabar amb l’ordre establert. Amb tot açò pretenen que tinguem por, que centrem tots els esforços en combatre la repressió i que deixem de banda les nostres lluites i projectes i que, per tant, ens trobem més aïllades de la resta de societat.
 
Malgrat tot, no aconseguiran que la por ens paralitze. No ens quedarem quietes veient com s’empresona, aquesta vegada en són 5, però demà podríem ser qualsevol. Volem així fer més real i pràctic que mai el crit de «si toquen a una ens toquen a totes!» Per últim animem a totes les persones, col•lectius i grups, especialment als que ja han patit la repressió, a mostrar la seua solidaritat i seguir lluitant amb més força que mai. 

QUE LA POR CANVÍE DE BÀNDOL! 


Ací vos deixem dos imatges de solidaritat amb els detinguts des de Grècia i Alemanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada