dijous, 9 de maig del 2013

TANCA INFOPUNT

Una de les webs de contra-informació més actives i de qualitat del País Valencià, i sobre tot de l'Horta de València, acaba de tancar després de 5 anys d'activitat. Ens referim a Infopunt.
Però aquest projecte no tanca per sempre sinó que es trasllada a una direcció nova anomenada El Contrast, on de segur que realitzen una tasca encara més profitosa i combativa!

Des d'Ibi Antifeixista volem felicitar i donar l'enhorabona a Infopunt pel seu treball, alhora que desitjar a El Contrast que tinga una llarga i agitada vida!

També ens agradaria posicionar-nos (com ells) respecte al tema de la plataforma blogspot, ja que després d'espanyolitzar els dominis i fer un poc la ma ha deixat de representar-nos perquè no deixa de ser una plataforma gubernamental al servei d'un monopoli com és Google. 
A més ara existeixen moltes altres opcions alternatives per allotjar un bloc de les nostres característiques que abans no hi eren, per açò estem pensant de migrar el bloc encara que de moment no tenim més temps que per fer algunes actualitzacions. 
Hi han col·laboradors dispostos a ajudar aquest projecte?

Be, i sense més vos deixe el manifest que penja Infopunt:

"Ja fa més de 5 anys des que encetarem aquest blog, que comprenia la part online de l'Infopunt, una fulla contrainformativa que nasquè molts anys abans al calor de la lluita contra la destrucció de La Punta (per aixó el nom). Així, l'infopunt entrava en la era de "lainternet" mitjançant un blog on es penjava el cartell, per acompanyar la difusió en paper que es feia als carrers.

La fulla d'activitats acabà per desaparèixer degut a l'escasesa d'activitats que l'ocupaven, i per l'esgotament de les persones encarregades. Ens complau saber peró, que fa uns mesos un nou projecte molt similar tingué lloc, encara que no sapigam on es troba en aquests moments...

Finalment, la difusió de notícies i convocatòries, junt amb alguns textos ocasionals, acabaren per donar-li sentit a l'infopunt, que es va veure transformat en una espècie de portal de notícies. Ja feia temps que ens rondava pel cap la idea de fer una nova web, pensada desde zero per a l'ús que li anavem a donar, on es facilitara l'ús per part dels col·lectius, evitant així convertir a unes poques persones en les encarregades de difondre les activitats de altres moltes.

Després de molta suor i més cabotades contra l'ordinador de les esperades, donem pas a un nou projecte que preten cobrir l'espai que deixarà l'infopunt com a web contrainformativa de València i rodalies, així com de tants altres territoris del País Valencià. Aquest nou projecte podeu trobar-lo a ElContrast.org, on esperem subsanar algunes de les deficiències que hem patit a l'estar allotjats en un blogspot i descobrir-ne altres noves. Per a contactar amb la web, podeu escriure a contacte[arroba]elcontrast[punt]org

El blog de l'infopunt així com el correu no s'esborraran, pero es quedaran en 'standby' indefinidament per a consulta, o fins que considerem necessari esborrar-los.

Salut,
Comando Infopunt"

1 comentari:

  1. Aupa!
    Fuerza con el proyecto presente y con el futuro, y gracias por dedicarnos un post.
    Comando Infopunt.

    ResponElimina