dijous, 30 de maig del 2013

MANIFEST PER L'ALLIBERAMENT DELS 5 ANARQUISTES DETINGUTS A CATALUNYA

El passat 15 de maig, l’Estat ens va mostrar la cara més dura de la repressió en un operatiu dirigit per Santiago Pedraz, jutge de l’Audiència Nacional i conegut com el «nou Garzón». Yolanda, Sílvia, Joan, Xabier i José; 5 anarquistes foren detinguts a diversos pobles de Catalunya, acusats d’haver comés delictes de pertinença a grup terrorista, enaltiment del terrorisme, captació i adoctrinament, etc. A continuació, el jutge va dictar l’ingrés en presó preventiva en FIES 3, és a dir, en un règim especial amb les comunicacions intervingudes, amb la tortura psicològica que tot açò suposa.

Així mateix, a més d’emmarcar intencionadament aquest operatiu dins tot allò que ells anomenen «terrorisme», els mossos d’esquadra van irrompre a l’Ateneu Llibertari de Sabadell per a efectuar un registre, destrosses i sostraccions de material. No podem girar el cap i permetre que l’Estat segreste 5 persones d’aquesta manera, com tampoc podem deixar que pose les seues mans als espais alliberats.

Sabem que aquesta operació s’emmarca dins una campanya de criminalització i repressió de totes aquelles que volem acabar amb l’ordre establert. Amb tot açò pretenen que tinguem por, que centrem tots els esforços en combatre la repressió i que deixem de banda les nostres lluites i projectes i que, per tant, ens trobem més aïllades de la resta de societat.
 
Malgrat tot, no aconseguiran que la por ens paralitze. No ens quedarem quietes veient com s’empresona, aquesta vegada en són 5, però demà podríem ser qualsevol. Volem així fer més real i pràctic que mai el crit de «si toquen a una ens toquen a totes!» Per últim animem a totes les persones, col•lectius i grups, especialment als que ja han patit la repressió, a mostrar la seua solidaritat i seguir lluitant amb més força que mai. 

QUE LA POR CANVÍE DE BÀNDOL! 


Ací vos deixem dos imatges de solidaritat amb els detinguts des de Grècia i Alemanya.

dimecres, 29 de maig del 2013

VI BENEIXAMA ROCK

Dissabte 3 d'agost del 2013, 23h.
Al poliesportiu de Beneixama
Grups:
- La Raíz
- RBZ
- Libertad Kondizional
- Dogma olvidado
- One night stand
- fuckop famliy

Entrada gratuita

dimarts, 28 de maig del 2013

EL PP S'ALIA AMB ESPAÑA 2000 Y EL GAV

Era evident però no explicit, ara ja ho és. 

El partit d'ultra dreta España 2000 (del mafiós i proxeneta Jose Luis Roberto) i el Grup d'Acció Valencianista (grup feixista que utilitza l'acció violenta baix l'impunitat dels governs) han convocat una concentració a la plaça de Burjassot (Horta Nord) per protestar contra l'alcalde de compromís baix el lema "prou d'orgies catalanistes".
Aquesta mena de concentracions amb una barreja blavera-neonazi hi tenen lloc alguna vegada per aquesta part del País Valencià, però aquesta té un punt diferent: Que el PP de Burjassot dóna suport i s'adherix a la concentració!

Com diem al principi, ja era evident, però ara és explicit. El partit popular s'agafa de la ma amb partits i associacions d'extrema dreta condemnats en diverses ocasions pels mètodes violents que fan servir com a instrument per desenvolupar la seua lluita.
Aquest és el pp valencià, per qui no ho tenia clar (la resta de delegacions d'aquest partit a la comarca no han obert la boca).

Ací vos deixem un dels dibuixos que s'ha fet per convocar la concentració aquesta vesprada.
+ info: Vilaweb

MANIFESTACIÓ POBLES UNITS CONTRA LA TROIKA

Dissabte 1 de juny, 18h.
Escales de l'IES Jorge Juan, Alacant.
Moviment internacional per la llibertat i els drets socials, contra el deute il·legítim, per la transparència i la participació del poble, per la defensa dels serveis públics gratuïts i la justícia social i ambiental.

Convoca: ATTAC Alacant

CONCERT A L'ATENEU DE BENIARRÉS

Dissabte 1 de juny, 00h.
Ateneu Popula Arrels, Beniarres (Comtat).
A les 22h. sopar popular.
Grups:
- Libertad Kondizional
- Auxili
- Neuròtics
- Dj Dub Them

Entrada: 3€
Organitza: Assemblea de Joves del Comtat i Ateneu Popular Arrels

dilluns, 27 de maig del 2013

PROTESTA A L'ESCOLA D'ART D'ALCOI PELS ESTUDIANTS DE BATXILLERAT

Ens arriba un comunicat dels estudiants de batxillerat artístic de l'EASD d'Alcoi a causa de la caòtica situació en que es troben. Estes últimes setmanes han realitzat protestes per dir prou a la desinformació a la qual els tenen sotmesos i per demanar explicacions al voltant del seu estat. 
Us passem el manifest:

Som alumnes del Batxillerat d'Arts d'Alcoi ara situat en la EASD (Escola Superior d'Art i Superior de Disseny), portem des de 2010 per causes que desconeixem assignats a l'institut d'Educació Secundària Andreu Sempere, però fins ara hem estat fent classe en altres centres, primer a l'Edifici Cervantes i des d'Octubre de 2012 a l'EASD.
Fa uns dies la directiva de l'EASD, va dir a la ràdio que tot apuntava al fet que l'any que ve anàvem a estar en l'Institut Andreu Sempere.

Portem anys barallant perquè això no ocorri, estem desinformats, no sabem qui és el culpable perquè no els interessa, uns a uns altres es culpen. Uns ens diuen que és culpa de la direcció de tots dos centres, uns altres culpen a Conselleria i uns altres a Manuel Gomicia (regidor d'Educació).
Estem portant acabo una sèrie de protestes, per les quals hem rebut el suport, i també el menyspreu d'alumnes i professors de l'escola.
Fins avui hem organitzat dues assegudes dins de l'EASD, hem sortit a la ràdio i també al periòdic Información. El sindicat d'estudiants ens mostra tot el seu suport.
També hem organitzat una recollida de signatures (ja comptem amb 600 aprox).

La Directiva de l'Escola diu que el problema no és que no ens vulguin, és que per llei no podem estar aquí (cosa que hem demostrat que no és veritat), però la veritat és que no volen estar amb nosaltres. Som criticats per molts alumnes i professors, i una vegada es va fumigar la nostra classe sense haver-nos avisat prèviament. Usen l'argument que no hi ha espai, quan hi ha aules totalment buides. A això responen amb que l'any que ve van a introduir els postgraus i per això no anem a cabre, però hi ha graus en els quals solament hi ha un alumne.

Ara mateix a l'escola hi ha un ambient tibant, hi ha professors que no es dirigeixen la paraula entre ells a causa dels diferents punts de vista.
Ja hem tingut tres reunions , dues amb el regidor Gomicia, i una amb la directiva de tots dos centres i amb el regidor, i de totes hem sortit igual que obstaculitzem si trobar un responsable de tot això.
També estem molt preocupats pel nostre futur, ja que l'any que ve farem la prova PAU i no anem a estar igual de preparats en una escola d'Arts amb professors i aules especialitzats que en un institut amb professors de l'ESO.

En dos anys hem passat per tres centres.
Si es demostra la impossibilitat que ens quedem a l'EASD, exigim la reobertura de Cervantes, el qual va ser tancat per Conselleria, ja que deien que era molts car, quan en realitat la seva reparació costa solament 7.000 euros.

El lema del moviment és : ''En l'Andreu Sempere no pintem res''
I difondre el hastag: 
#BachillerAlEASDAlcoy
#ReaperturaCervantes

dimecres, 22 de maig del 2013

I FESTIVAL KOSTRAENPUS - FESTIVAL DE GRUPS JOVES DE LA ZONA!

Dissabte 15 de juny 2013, a partir de les 17h.
Benassau.

Grups:
- Infekzión Vaginal (punk iberut)
- Pedrazo (punk iberut)
- Los Killing Calacas (rockablilly iberut)
- Roadrunners (ska del comtat)
- Gualtrapas (punk kontestà)
- Libertad Kondizional (punkrock Banyeres)
- Respeto Bajo Zero (punkrock Kastalla)
- Lokura Homizida (versions punk de part de colivenks)
- Ripio (punk-oi! des d'Oliva)
- Derrumbe (agro-punk alcoià)
- Sirful

I per a terminar la vetllada:
- Col·lectiu Canteras Sound + Dj Dub Them 

Gratix!

dijous, 16 de maig del 2013

EL 15M TORNA A ACAMPAR A LA MUNTANYETA I ÉS REPRIMIT PER LA NAZIONAL

Notícia de información.es

"Una vintena de membres de la plataforma 'Mareja Vermella' del 15M va fer una asseguda anit a la plaça de la Muntanyeta, davant la negativa de la Subdelegació del Govern de realitzar una "acampada per la dignitat". Des de la plataforma han explicat que la policia espanyola "ens ha dit que no podem dormir ficats al llit, que ens hem de quedar asseguts".

I així han passat tota la nit, desperts, asseguts i segons, han comentat aquest matí "la policia ens ha amenaçat quan un company ha tret un edredó per abrigar-se, i ens han dit que si havien de tornar a sortir farien un part i ens cauria una multa de 6.001 euros"

Twitter de la plataforma: @marea_roja_alc

SOMRIU 2013

28 i 29 de juny 2013.
Camping Fonts de l'Algar, Callosa d'en Sarrià (Marina Baixa).
Zona d'acampada
Entrades anticipades:
- 1 dia: 15€
- 2 dies: 25€

+info: somriufestival.com

FESLLOCH 2013

11, 12 i 13 de juliol 2013.
Benlloch (Plana Alta).
Setena edició del Festival de música en valencià. Com sempre, hi haurà acampada lliure, piscina, tallers, xerrades, etc.
Programa confirmat:

Dijous 11 de Juliol (a partir de les 23h):

- Pepet i Marieta
- Odi
- 121 dB
- Atzukak
- Tirant lo Rock
- Escak al Rei
____________

Divendres 12 de Juliol:

de 16:30 a 19:30h: 
- Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil (Espectacle Nus)

A partir de les 22:30h:
- Al Tall
- Obrint Pas
- Orxata Sound System
- Mugroman
- Almorranes Garrapinyaes
- El Trineu Tanoka
- Dj Biano
____________

Dissabte 13 de Juliol:

de 16:30 a 19:30h:
- Xavi Castillo

A partir de les 22:30h:
- Aspencat
- Vertigen
- Arrap
- Lilit i Dionís
- Atzembla
- Pellikana
- El Diluvi
- Dj Escala i Corda Selectors

Entrada: 28€
+ info: Feslloch 2013 
 

FESFOC 2013

Dissabte 15 de juny 2013, 22h.
Universitat d'Alacant
Concert de la Gira (festival itinerant de música en valencià) per a fogueres.
Grups:
- La Caixa de Gel
- Orxata
- Mugroman

Entrada: 5€

INAUGURACIÓ CENTRE SOCIAL FREENETIK

Dissabte 25 de maig 2013
Pol.I, Nau 5, Poligon Industrial del Canastell, Sant Vicent del Raspeig (mapa).

Centre Sociocultural Freenetik és un nou projecte enfocat a la cultura musical en general, així com a la presentació d'exposicions, documentals, elaboració de tallers… en fi un espai, on poder expressar-nos lliurement i aportar cadascun el seu gra de sorra. En definitiva, un espai on a poc a poc puguem desenvolupar nostres i les vostres virtuts artístiques així com donar la possibilitats a persones que vulguin mostrar els seus projectes i no disposin de molts mitjans per fer-ho.

És un projecte a llarg termini, en el qual comptarem amb tots vosaltres per poder aconseguir fer d'aquest CS, un lloc de referència, on poder acudir per poder escoltar i desenvolupar la nostra cultura musical, arts creatives, un lloc on tots serem particeps.

De 20 a 24h concerts gratuïts de:
- 92 Files
- Artefacte improvisa amb Otto guitarrista
- Sessió de Funk a càrrec dels djs: Mr.Zonini, Maxibass, Inbocabeats i Dabe.

De 24h. fins xape (4€) elektrònica a càrrec de:
- Kromik
- Urios
- Sento
- Inbocabeats
- MaxiBass
- i més...

CONCERT DE FESTES A JESUS POBRE


Divendres 24 de maig a les 00h.
Poliesportiu de Jesus Pobre (Marina Alta).
Grups:
- KOP
- El Último ke Zierre
- Habeas Korpus
- Smoking Soul's

Entrada gratuïta.

dijous, 9 de maig del 2013

9M - VAGA D'ESTUDIANTS A VALÈNCIA

A València el seguiment de la vaga és espectacular i els estudiants començen a mostrar les seues armes! Barricades i enfrontaments amb els gossos!

TANCA INFOPUNT

Una de les webs de contra-informació més actives i de qualitat del País Valencià, i sobre tot de l'Horta de València, acaba de tancar després de 5 anys d'activitat. Ens referim a Infopunt.
Però aquest projecte no tanca per sempre sinó que es trasllada a una direcció nova anomenada El Contrast, on de segur que realitzen una tasca encara més profitosa i combativa!

Des d'Ibi Antifeixista volem felicitar i donar l'enhorabona a Infopunt pel seu treball, alhora que desitjar a El Contrast que tinga una llarga i agitada vida!

També ens agradaria posicionar-nos (com ells) respecte al tema de la plataforma blogspot, ja que després d'espanyolitzar els dominis i fer un poc la ma ha deixat de representar-nos perquè no deixa de ser una plataforma gubernamental al servei d'un monopoli com és Google. 
A més ara existeixen moltes altres opcions alternatives per allotjar un bloc de les nostres característiques que abans no hi eren, per açò estem pensant de migrar el bloc encara que de moment no tenim més temps que per fer algunes actualitzacions. 
Hi han col·laboradors dispostos a ajudar aquest projecte?

Be, i sense més vos deixe el manifest que penja Infopunt:

"Ja fa més de 5 anys des que encetarem aquest blog, que comprenia la part online de l'Infopunt, una fulla contrainformativa que nasquè molts anys abans al calor de la lluita contra la destrucció de La Punta (per aixó el nom). Així, l'infopunt entrava en la era de "lainternet" mitjançant un blog on es penjava el cartell, per acompanyar la difusió en paper que es feia als carrers.

La fulla d'activitats acabà per desaparèixer degut a l'escasesa d'activitats que l'ocupaven, i per l'esgotament de les persones encarregades. Ens complau saber peró, que fa uns mesos un nou projecte molt similar tingué lloc, encara que no sapigam on es troba en aquests moments...

Finalment, la difusió de notícies i convocatòries, junt amb alguns textos ocasionals, acabaren per donar-li sentit a l'infopunt, que es va veure transformat en una espècie de portal de notícies. Ja feia temps que ens rondava pel cap la idea de fer una nova web, pensada desde zero per a l'ús que li anavem a donar, on es facilitara l'ús per part dels col·lectius, evitant així convertir a unes poques persones en les encarregades de difondre les activitats de altres moltes.

Després de molta suor i més cabotades contra l'ordinador de les esperades, donem pas a un nou projecte que preten cobrir l'espai que deixarà l'infopunt com a web contrainformativa de València i rodalies, així com de tants altres territoris del País Valencià. Aquest nou projecte podeu trobar-lo a ElContrast.org, on esperem subsanar algunes de les deficiències que hem patit a l'estar allotjats en un blogspot i descobrir-ne altres noves. Per a contactar amb la web, podeu escriure a contacte[arroba]elcontrast[punt]org

El blog de l'infopunt així com el correu no s'esborraran, pero es quedaran en 'standby' indefinidament per a consulta, o fins que considerem necessari esborrar-los.

Salut,
Comando Infopunt"

CONCERTS DE STREET PUNK A LA SALA BABEL

Divendres 10 de maig a les 23h.
Sala Babel (polígon de Babel), Alacant.
Grups:
- La Brigada del Vizio (street punk Saragossa)
- Kronico (street punk)
- Impetu (oi! Sureste)

Entrada antipada: 5€ (a Exotic Tattoo i bar Brujos)
Entrada taquilla: 6€

dimecres, 8 de maig del 2013

X MARXA PER LA DESMILITARITZACIÓ DE LA SERRA D'AITANA

Diumenge 19 de maig 2013, 9'00h.
A les portes del Safari Aitana.

Com en anys anteriors vos esperem per a passar un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la naturalesa. Un dia per a demanar la protecció mediambiental d’Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar.

En aquest context hem pensat que la jornada torne a ser de reivindicació pacífica, de convivència i muntanyenca. Per a això ens donarem cita a les 9´00 hores a les portes del Safari Aitana. Des d’allí farem una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars. Davant de la dita reixa realitzarem la tradicional lectura del/els manifestos, i una vegada acabat aquest acte polític ens traslladarem a peu o amb cotxe a la Font de l’Arbre, un bonic espai natural de la serra, ombreig i amb aigua on, com en anys anteriors, podrem realitzar el nostre esmorzar. Darrere de l’esmorzar, les persones que ho desitgen realitzaran l’excursió muntanyenca fins a la part carener de la serra i la resta de gent es podrà quedar a passar el matí en la Font de l’Arbre.

És bo portar-se calçat adequat per a caminar per la muntanya, barret i cantimplora. També aliments per a esmorzar, i per a menjar, ja que la idea és que després de l’excursió al cim podem menjar tots junts en la Font de l’Arbre. També serà ben rebuda qualsevol aportació per als que es queden passant el matí en la Font: jocs, instruments musicals, algun taller… Podeu portar també als vostres xiquets i xiquetes, i tractarem entre tots i totes que passen un bon dia de camp.

Els desplaçaments els realitzarem com cada any en els nostres vehicles particulars. Si algú ve soles o no té cotxe, es pot posar en contacte amb el nostre grup en aquesta adreça de correu (tortuga@nodo50.org) perquè comptem amb ell/ella en algun dels nostres vehicles. Els punts d’eixida són: 
- Elx, a les 7´45 h. des de l’estació d’autobusos. 
- Alacant a les 8´00 h. des de la plaça de bous, 
- Alcoi a les 8´15 des de la Plaça d’Al-azraq
- Crevillent a les 7:00 sota l’estàtua de Moros i Cristians. 
- Ens han comentat que hi habrá també algún vehicle desde Albaida.

Convoquen: Colla Ecologista La Carrasca (Ecologistes en Acció), Col•lectiu per a la Cultura de Pau i Noviolència d’Alcoi i el Comtat, Colla Ecologista El Campanà, CNT-AIT Elx, El Fardatxo Negre, La Mistelera i Grup Antimilitarista Tortuga.

Una salutació i ens veiem a Aitana.