dijous, 27 de febrer del 2014

CALÇOTADA POPULAR I MÉS PER L'AUTOGESTIÓ DE RÀDIO AKTIVA

Aquest cap de setmana, Ràdio Aktiva la Vall celebra a l'Ateneu Popular Ca la Mera d'Ontinyent (Vall d'Albaida) unes jornades lúdiques i culturals amb l'objectiu de recaptar fons per a la ràdio i presentar a la comarca altra iniciativa radiofònica que naix a Reus i pretén abarcar tot l'àmbit lingüístic catalanoparlant: Ràdio Terra.

Divendres 28 de febrer a les 19 hores s'iniciaran les jornades amb l'obertura al públic de Ca la Mera per gaudir d'alguns dels últims programes de Ràdio Aktiva la Vall i la posterior actuació del cantautor de Benetússer El Cifu, que presentarà el seu últim treball “De fiera en fiera”, recentment publicat, ple de rumbes i sons aflamencats.

Dissabte 1 de març a les 12 del matí tindrà lloc la xerrada-col·loqui “Periodisme i comunicació popular”, on es tractarà el paper del periodisme independent i els mitjans de comunicació de caràcter popular en el context social, cultural, polític i econòmic actual, i es presentarà a la Vall d'Albaida un nou projecte de cooperativa radiofònica: Ràdio Terra (laradio.cat). Una nova ràdio que naix al Casal Despertaferro de Reus i que vol donar cobertura a tots els Països Catalans d'una manera descentralitzada i horitzontal. Un projecte que just presenten ara els seus promotors per tota la nostra geografia i que ja compta amb més d'un centenar de col·laboradors, entre els quals es troben altres mitjans populars i independents, col·lectius i particulars d'arreu de les comarques.

L'acte serà conduït per Sergi Franch, periodista i promotor de Ràdio Terra, i per membres de Ràdio Aktiva la Vall, que també parlaran de la situació dels mitjans de comunicació a les comarques centrals valencianes i de les últimes novetats de la ràdio lliure i participativa de la Vall d'Albaida, la qual ja ha anunciat que es troba en fase de fusió amb la ja consolidada Ràdio Aktiva d'Alcoi per tal de compartir cobertura i programació en ambdues comarques.

I per finalitzar, a les 14 hores tindrà lloc una calçotada popular amb l'objectiu de recaptar fons per tal d'aconseguir l'equip necessari perquè Ràdio Aktiva puga emetre en les ones a la Vall d'Albaida, més enllà d'internet. La calçotada comptarà amb un menú de calçots, romesco, carn, picadeta i perbeure, a un preu de 8 euros; les reserves s'han de realitzar a l'adreça radiolliure.valldalbaida@gmail.com.

A les 20 hores continuaran altres activitats a l'Ateneu Popular Ca la Mera (c/ Joan Belda Pastor, núm. 10, Ontinyent), amb la festa de carnestoltes i el bus que l'Assemblea de Joves Meruts ha organitzat per anar al Carnestoltes de Pego (reserves al tlf: 625241673) .

Més informació sobre les Jornades per l'autogestió de Ràdio Aktiva a radioaktivalavall.blogspot.com

------------------------------------------------------
Annexos:
Ràdio Aktiva d’Alcoi: http://radioaktivat.org
Ràdio Terra (o laràdiopuntcat): http://laradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada