dilluns, 14 d’abril del 2014

ABORTION TRAVEL - L'AGÈNCIA DE VIATGES QUE MAI DEURIA HAVER EXISTIT

CELEM (Coordinadora Española Lobby Europeo de Mujeres Madrid) trau aquesta iniciativa per demanar que retiren l'avantprojecte de reforma de la llei de l'avortament:

"L'eliminació de l'actual legislació de terminis, la restricció de supòsits i l'augment d'obstacles i tràmits per a la interrupció voluntària de l'embaràs, ens durà a situacions del passat, a viatjar a l'estranger, a l'avortament clandestí i als judicis contra els metges i professionals que ajuden a les dones.

L'aprovació de la reforma de la vigent llei de l'avortament suposaria haver d'enfrontar-nos a una realitat com la qual vam mostrar en l'agència de viatges fictícia "Abortiontravel", on només les dones amb recursos tindran el dret a decidir, i es veuran forçades a viatjar fora del nostre país per a poder fer-ho.

Per açò exigim la retirada definitiva de l'avantprojecte de “Llei Orgànica per a la Protecció de la Vida del Concebut i dels Drets de la Dona Embarassada” que el Govern ha presentat.

Suma't a la nostra petició perquè les donesde l'estat espanyol tinguem el mateix dret a decidir lliurement sobre la nostra maternitat que les dones de la majoria dels estats europeus."




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada